Sarıkaya Ortaokulu

Vizyon: Kendisi, ülkesi ve insanlık için faydalı, temel hak ve özgürlüklere saygılı, gelişime ve geliştirmeye açık, kültürlü ve sosyal bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Sarıkaya İlk/Ortaokulu olarak, bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak, onların fiziksel ve zihinsel farklılıklarına saygı duyarak bilgili, becerikli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, öğrencilerimizi daha özgür sınıf ve daha özgür okul ilkesine uyarak eğitip geliştirmek, öğrencilerimizin bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetişmeleri için var gücümüzle çalışmak, okulumuzun eğitim çalışmalarını bilimin ve insanlığın ortak değerlerinden yararlanan kendini geliştiren ve toplumu ileri götüren güç olarak sürdürmek, öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, yöneticilerimizi ve velilerimizi 21. Yüzyıla hazırlamak, çağdaş uygarlık yolunda bilimi yol gösterici olarak görmek, okulumuzda yenilenerek değişim yaşatarak okul toplumunun gelişimini sağlamak için varız ve gelecek için çalışmaktayız.

Başarılar:

Saatler: 08.30 - 14.30
Isınma: Kalorifer
Servis Bilgisi: 5+7 12 kişilik
Okulun Sınav Başarı Durumu: 2015 / 2016 TEOG Yerleştirme Yüzdesi: %100
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (055) 500-0000

WEB - https://sivereksarikayaortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Sarıkaya Mahallesi Sarıkaya Küme Evler No111 Siverek/Şanlıurfa

Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri -

Adres - Sarıkaya Mahallesi Sarıkaya Küme Evler No111 Siverek/Şanlıurfa

Ulaşım Servis

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 40 km.